V Международен фестивал „Атлиманска огърлица” 2016

Pin It

От 8 до 12 юни 2016 година в град Китен, община Приморско (в рамките на 5 дни) ще се проведе Петото издание на МФФ „Атлиманска огърлица“ България

под патронажа на д-р Димитър Германов – кмет на община Приморско. Магията на древността и красотата на фолклора от България и света показват певчески групи, ансамбли, танцови състави, индивидуални изпълнители и музиканти от различни държави. Само през 2015 година участваха 120 колектива и над 65 индивидуални изпълнители.

Имаме удоволствието да поканим Вашия колектив да вземе участие и ще се радваме заедно да съпреживеем фолклорното вдъхновение в най-екзотичното място на Южното ни Черноморие, където се намира красивия залив „Атлиман“ и където Странджа целува морето!

Условие за участие: Подборът на изпълненията е свободен.

Времетраене: Певчески групи до 10 мин.

Танцови състави и ансамбли до 15 мин.

Индивидуални изпълнители до 5 мин.

Участниците осигуряват сами музикалния си съпровод.

Пътните разходи по пребиваването в Община Приморско са за сметка на участниците или организацията, която представляват.

Такса за участие: за групи – 5 лв. на участник, за индивидуални изпълнители – 10 лв. на участник.

Настаняването на съставите се извършва от Организационния комитет на преференциални цени и е за сметка на участниците или организацията, която представляват.

Място на провеждане: Летни амфитеатрални сцени в град Китен и Приморско

Заявки на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Отговорник регистрации: Таня Петрова 0889 292 141 

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ