Международно участие във Варненския маратон

Рекорден брой участници ще стартират в Маратон Варна, който ще се проведе тази неделя (08.05.2022г.). До този момент са записани над 750 атлети, има и многобройни заявки от чужбина - от Англия, Германия, Румъния и др.

Прочети още: Международно участие във Варненския маратон

Седем първи места спечелиха състезателите на „Киокушин спирит“ Бургас

Седем първи места спечелиха каратеките на клуб „Киокушин спирит“ Бургас по време на Отвореното клубно първенство по карате Киокушин за всички възрасти. Надпреварата се проведе на 5 февруари във Варна, като тази година носи името на основоположника на карате Киокушин за България – шихан Константин Божилов.

Прочети още: Седем първи места спечелиха състезателите на „Киокушин спирит“ Бургас

Австралия-Джокович: втори рунд

Нов обрат по сагата с Новак Джокович - Австралия анулира визата на световния №1 в тениса и той трябва да напусне страната.

Прочети още: Австралия-Джокович: втори рунд

Седмокласничка от Бургас предизвика фурор в бокса

Абсолютният дебютант в бокса – 13-годишната Милена Радославова Николова спечели сребърен медал от Държавното лично първенство за боксов клуб "Победа".

Прочети още: Седмокласничка от Бургас предизвика фурор в бокса

„Спартак” Варна скъса бургаския „Черноморец” на първата си контрола

Футболистите на „Спартак” Варна записаха победа в първата си контрола за тази година с 5:0 срещу бургаския „Черноморец”. Мачът се игра при добри метеорологични условия и слънчево време в КК “Албена”, съобщиха от клуба.

Прочети още: „Спартак” Варна скъса бургаския „Черноморец” на първата си контрола

Единственият професионален клуб в Бургаска област стартира зимната подготовка

В пълен състав и силно мотивирани футболистите от ФК "Созопол " започват утре ударно своята физическа и тактическа подготовка за новия футболен сезон. В състава на отбора вече са четирима нови футболисти, както и млади надежди от юношеския отбор на  Футболна Академия Созопол, на които ръководството на футболния клуб залага много.

Прочети още: Единственият професионален клуб в Бургаска област стартира зимната подготовка

ТЪРСЕНЕ