Индийски люляци цъфнаха в Бургас

В условията на променящия се климат Община Бургас експериментира с различни растения, за да открие най-подходящите за градската си среда.

Прочети още: Индийски люляци цъфнаха в Бургас

Перфекционизмът е болестно състояние

Психолозите смятат Синдрома на отличника за проблем, който може да се развие в невроза, а по отношение на перфекционизма някои смятат, че може да бъде заболяване.

Прочети още: Перфекционизмът е болестно състояние

Скандал със "суши тероризъм" тресе Япония

Трима души са арестувани в Япония заради шеги в ресторант за суши, след като кадри с техните изстъпления - наречени "суши тероризъм" - предизвикаха възмущение в интернет, съобщи АФП.

Прочети още: Скандал със "суши тероризъм" тресе Япония

Варненка стана Мис Баба Европа

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба за Стария континент. Новата Мис Баба Европа е от Варна и е на 52 години. Тя има 2 деца и една внучка.

Прочети още: Варненка стана Мис Баба Европа

Великденски традиции по целия свят

Великден е празник, който се отбелязва от цялото земно кълбо. И докато някои хора го честват по познатия начин, включващ традиции като проследяване на великденския заек или боядисване на яйца, в другата част на света има обичаи, които са малко по-различни.

Прочети още: Великденски традиции по целия свят

Младоженци напират за 23.03.23 г.

Повече двойки са пожелали да сключат граждански брак на 23.03.23 г., отколкото на днешната почти огледална дата 23.02.2023 г., показва проверка в няколко области в страната. И двете дати се падат в делничен ден - четвъртък, но към по-късната (тази през март) има по-голям интерес.

Прочети още: Младоженци напират за 23.03.23 г.

ТЪРСЕНЕ