Коледна приказка във Варна и Бургас

Pin It

Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, заедно с Genesis Оrchestra ще представят своята КОЛЕДНА ПРИКАЗКА за първи път тази година в Бургас. Спектаклите ще са два от 17 ч. и 19 ч. на 27-ми декември в Културния Дом НФХ.

 

Коледната магия ще продължи на 29 ти- декември за трета поредна година и във Варна, но този път на сцената на Фестивалния комплекс и с напълно нова програма, като и в морската столица спектаклите ще бъдат два от 17 ч. и 19 ч.

Вълшебно красивите Коледни концерт-спектакли са подарък за всички сетива.

Публиката ще се наслади на класики на Вивалди, Пиацола и Пучини, изпълнени от изумителните млади таланти, лауреати и стипендианти на Фондациите "Стоян Камбарев" и "Йордан Камджалов": Мария Славова (сопран), Сара Чакърова (маримба, ксилофон), Георги Димитров-Жожо (китара), Стоян Караиванов (бандонеон), Александър Зайранов (цигулка), Калина Андреева (контрабас) и Илина Илиева (виола).

Всички те са сред най-изявените и даровити млади музиканти в областта си в света и са печелили редица елитни международни конкурси и отличия. Номинирани или носители на най-престижния приз за млади таланти в България - Наградата за Полет в Изкуството "Стоян Камбарев".

От години маестро Камджалов и едноименната му Фондация гледат в една посока с актрисатаи продуцент Деси Тенекеджиева - създател и вдъхновител на Фондация "Стоян Камбарев". Кинозвездата се завръща специално за концертите от Лос Анжелис и освен като режисьор на спектаклите, Деси ще потопи публиката в магията на Коледата и любовта, чрез избрани поетични мисли и стихове.

Официален партньор, за трета година на концертите е БАТ - България. Екипът на музикалния спектакъл благодари и за приятелството на IDEAcomm, ПРИЗМА Светлинни решения и на Bridal Fashion.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ