Варненски бизнесмен на съд за укрити данъци

С обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна 43-годишният В.К. отива на съд за това, че избегнал плащане на данъци в размер над 390 000 лева, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

Прочети още: Варненски бизнесмен на съд за укрити данъци

Пак ремонт на Аспаруховия мост

Във Варна започват ремонт на Аспаруховия мост, но не основен, а на една от свързващите фуги. Дефектиралата фуга ще бъде ремонтирана за пореден път в последната година и половина, а последният ремонт беше в края на януари. 

Прочети още: Пак ремонт на Аспаруховия мост

Преференциите разместиха листите и във Варна

Гласуването с преференция във Варна и областта размести листите на ГЕРБ-СДС и Демократична България. Това показват резултатите при обработка на 100% от протоколите.

Прочети още: Преференциите разместиха листите и във Варна

Варна се записа с 207 новозаразени

2 185 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас през последните 24 часа при направени общо 14 747 теста, показва Националната информационна система.

Прочети още: Варна се записа с 207 новозаразени

Онлайн обучението в предучилищна възраст е удължено

Онлайн обучението на децата в предучилищна възраст в община Варна да бъде удължено, реши Областният кризисен щаб в морската столица.

Прочети още: Онлайн обучението в предучилищна възраст е удължено

Варненски младежи спечелиха пътуване в Европа по инициативата "DiscoverEU“

Двайсет и двама младежи от област Варна са спечелили билети за безплатно пътуване в Стария континент през 2019 г. по европейската инициатива "DiscoverEU“, съобщават от Областния информационен център - Варна.

Прочети още: Варненски младежи спечелиха пътуване в Европа по инициативата "DiscoverEU“

ТЪРСЕНЕ