Международен пленер "Рисуване, живопис и стъкло" в Созопол

Художествета галерия на Созопол ще бъде домакин за пети път на уоршоп и изложба на стъкло с участие на чешки и български студенти. От 16 септември младите художници ще разкрият света на стъклото чрез  своите произведения.

Прочети още: Международен пленер "Рисуване, живопис и стъкло" в Созопол

Красимира Германова е кандидат-кмета на ГЕРБ в Созопол

Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която се ръководи от лидера на партията Бойко Борисов, определи кандидат-кмета на формацията за Созопол. Това ще е дългогодишният председател на Общинския съвет Красимира Германова. 

Прочети още: Красимира Германова е кандидат-кмета на ГЕРБ в Созопол

В Созопол поставиха рекорд

За по-малко от 24 часа созополчани напълниха с пластмасови капачки металното сърце, поставено от младежите от клуб „България за младите“ в подкрепа на благотворителната кампания на УМБАЛ Бургас за набиране на средства за закупуване на реиномобил за недоносени новородени пациенти.

Прочети още: В Созопол поставиха рекорд

Подаръци за Първия учебен ден в община Созопол

С нетърпение и радостно очакване малки и големи ученици от училищата в община Созопол поглеждат вече към календара. На 16 септември, понеделник първият учебен ден ще удари в шест училища в населените места в община Созопол, а за първи път училищният праг ще прекрачат 88 първокласници.

Прочети още: Подаръци за Първия учебен ден в община Созопол

Община Созопол с награда за най-добър ИТ проект на годината

Иновативната  дигитална комуникационна система  BeNet, която Община Созопол внедри още миналото лято бе определена за най- добър ИТ проект за 2018 година.

Прочети още: Община Созопол с награда за най-добър ИТ проект на годината

Созопол каза СТОП на тормоза в училище

Днес учениците от СУ „Св св. Кирил и Методий”- Созопол, ОУ „ Христо Ботев”- Черноморец, ОУ „ Отец Пасий” – с. Равна гора, ОУ „ Христо Ботев”- с. Зидарово и ОУ „ Пейо Яворов”- с. Крушевец, ОУ”Христо Ботев”- с. Росен отбелязват със серия събития Международния ден на розовата фланелка”.

Прочети още: Созопол каза СТОП на тормоза в училище

ТЪРСЕНЕ