Приморско открива летния сезон с редица новости

Приморско ще открие летния туристически сезон на градския си празник, 24 май. През тази година курортното селище ще посрещне туристите с ремонтирани улици, подменено осветление, повече паркоместа, иновативни съоръжения за улавяне на морски отпадъци и нов център за Спешна медицинска помощ.

Прочети още: Приморско открива летния сезон с редица новости

Еко акция на река Ропотамо

По повод 22 май – Международния ден на биологичното разнообразие, Регионалната инспекция по околната среда и водите в Бургас организира традиционно ежегодно почистване на устието на река Ропотамо. 

Прочети още: Еко акция на река Ропотамо

Природа и културни традиции показва Приморско в Словакия

Община Приморско се презентира като туристическа дестинация на Международното туристическо изложение Slovakiatour 2018, което се провежда в Братислава. То започна от днес и ще продължи до 28.01 /неделя/.   

Прочети още: Природа и културни традиции показва Приморско в Словакия

Софийска фирма печели концесия за втори плаж в Приморско

Столичната фирма „Луксор Прим“ ЕООД е избрана за концесионер на морски плаж „Приморско-юг“, съобщиха от Министерския съвет. Неин собственик е бизнесменът Борислав Желязков, популярен сред хайлайф средите в столицата с прозвището Манекена.

Прочети още: Софийска фирма печели концесия за втори плаж в Приморско

"Лесовъд за един ден" в Приморско

12 нови дръвчета засадиха учениците от ОУ „Братя Миладинови” край тракийско мегалитно светилище Бегликташ, община Приморско.

Прочети още: "Лесовъд за един ден" в Приморско

Приморско с награда Малка община с принос в туризма за 2017 година

Отличиха най-успешните общини, хотелиери и проекти в Балканския Туризъм на церемонията за Балканските награди за туристическа индустрия 2017. 

Прочети още: Приморско с награда Малка община с принос в туризма за 2017 година

ТЪРСЕНЕ