Поморие възражда стари рибарски занаяти

Поморие превръща гаражи и складове в ателиета за приложно и изящно изкуство. Атрактивни занаятчийски дейности ще привличат жителите и гостите на града в квартал Старият град.

Прочети още: Поморие възражда стари рибарски занаяти

Със снимки на природата и паметниците ни честват 3 март в Поморие

Фотоконкурс на тема „Да погледнем през очите на Вазов“ организира СУ „Иван Вазов“-гр. Поморие. В него могат да се включат деца от всички школа на територията на България.

Прочети още: Със снимки на природата и паметниците ни честват 3 март в Поморие

Откриха мултисензорна стая в Поморие

В сградата на СУ „Иван Вазов” Поморие (начален етап на обучение) официално бе открита и осветена новата мултисензорна стая, предназначена за деца със специални образователни потребности.

Прочети още: Откриха мултисензорна стая в Поморие

Деца от поморийски детски градини засадиха първото си дръвче

Шест учебни заведения от общината и Центърът за настаняване от семеен тип в гр. Поморие се включиха в кампанията на Гората.бг „Засаждаме бъдеще“,

Прочети още: Деца от поморийски детски градини засадиха първото си дръвче

Подкупните инспектори от Поморие ги чака уволнение

Двамата инспектори от агенцията по рибарство в Поморие са задържани с белязани банкноти в размер на 2000 лв. Официална информация за сумата все още няма, но според запознати банкнотите били в чанта, поставена в личния автомобил на един от инспекторите.

Прочети още: Подкупните инспектори от Поморие ги чака уволнение

Община Поморие в патова ситуация

Дружество „Кабланд”, съдружници в което са Община Поморие и „ЕнДжиБи Кънсалтинг” ЕООД, отказа предложението на кмета Иван Алексиев за смяна на управителя на организацията. 

Прочети още: Община Поморие в патова ситуация

ТЪРСЕНЕ