Подкупните инспектори от Поморие ги чака уволнение

Двамата инспектори от агенцията по рибарство в Поморие са задържани с белязани банкноти в размер на 2000 лв. Официална информация за сумата все още няма, но според запознати банкнотите били в чанта, поставена в личния автомобил на един от инспекторите.

Прочети още: Подкупните инспектори от Поморие ги чака уволнение

Община Поморие в патова ситуация

Дружество „Кабланд”, съдружници в което са Община Поморие и „ЕнДжиБи Кънсалтинг” ЕООД, отказа предложението на кмета Иван Алексиев за смяна на управителя на организацията. 

Прочети още: Община Поморие в патова ситуация

Поданик на английската кралица открадна два телевизора

Полицаи от местното управление в Поморие откриха кой открадна два 32-инчови телевизора от хотелски комплекс в града, на 12 май.

Прочети още: Поданик на английската кралица открадна два телевизора

Откриха мултисензорна стая в Поморие

В сградата на СУ „Иван Вазов” Поморие (начален етап на обучение) официално бе открита и осветена новата мултисензорна стая, предназначена за деца със специални образователни потребности.

Прочети още: Откриха мултисензорна стая в Поморие

Поморийци се радват на цветен надпис

Цветен надпис Pomorie, разположен на крайбрежната пешеходна алея (близо до Ритуалната зала) в Поморие, от неделя краси града.

Това съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.

"За няколко часа надписът събра десетки любопитни погледи и със сигурност ще се превърне в едно от любимите места за снимки и морски спомени. Обичайте Поморие, пазете го чист и красив!", посочиха още от Общината.

Корабът "Кук" потъна в поморийското пристанище

Корабът "Кук", който през летните месеци извършваше туристически разходки от Бургас до острова "Света Анастасия", е потънал. 

Прочети още: Корабът "Кук" потъна в поморийското пристанище

ТЪРСЕНЕ