Несебър популяризира обекти на ЮНЕСКО в пет Черноморски държави

В Несебър гостува екип от експерти към Асоциацията на българските черноморски общини и представители на държави от черноморския регион.

Прочети още: Несебър популяризира обекти на ЮНЕСКО в пет Черноморски държави

Несебър със зъби и нокти брани четири села от Обзор

В изложение до президента Румен Радев жителите на четири села в района на град Обзор настояват държавния глава да не издава указ за създаването на нова община.

Прочети още: Несебър със зъби и нокти брани четири села от Обзор

Референдум: Обзор и шест села бягат от община Несебър

Жители на Обзор и 6 близки села утре ще участват в местен референдум, който трябва да определи дали ще се отделят в самостоятелна община или ще продължат да бъдат част от Община Несебър. В града има два лагера - "за" и "против" отделянето.

Прочети още: Референдум: Обзор и шест села бягат от община Несебър

Засякоха хора от Несебър с фалшиви сертификати

Тече проверка на лекар за издаване на фалшиви сертификати. Той прави имунизации на хора от различни краища на страната. РЗИ казват, че в списъка му има хора от Благоевград, Несебър и Елхово. 

Прочети още: Засякоха хора от Несебър с фалшиви сертификати

Несебър се включва в "Часът на Земята"

Община Несебър ще се присъедини отново към световната кауза "Часът на Земята", като на 27 март (събота) от 20.30 ч. до 21.30 ч. ще изгаси осветлението на крепостните стени, провлака, както и осветлението на сградата на общинска администрация.

Прочети още: Несебър се включва в "Часът на Земята"

Рекултивират депото за отпадъци до Обзор

Община Несебър започва рекултивация на депо за твърди битови отпадъци до Обзор. Дейностите ще се изпълняват по проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.”. 

Прочети още: Рекултивират депото за отпадъци до Обзор

ТЪРСЕНЕ