Царево с впечатляващо представяне на „Ваканция и СПА Експо 2023“

Pin It

Царево се представи с нова рекламна визия на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2023“. Общината участва със самостоятелен щанд в 39-то издание на туристическата борса.

Международното изложение се провежда в Интер Експо Център – София, под егидата на Министерство на туризма на Република България. Щандът, с който Община Царево участва тази година е сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Общината показва изцяло нов рекламен продукт, рекламни брошури на всяко населено място от територията й, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища. 

Освен с рекламни материали странджанската община се представи и  с направена специална дегустация на местни специалитети като традиционен странджански зелник, тиквеник с чубрица – по рецепта от странджанското село Кости и различни изкушения с морски дарове. 

На събитието присъстваха заместник кметът на Община Царево Марин Киров, Мария Конярова – секретар на общината и служители от общинска администрация Царево. Щандът бе посетен от министъра на туризма Илин Димитров, народни представители, бивши министри и представители от туристическия бранш и граждани. 

Издателят на списание Гранд Хотели и организатор на Български туристически награди Борис Ангелов също се спря на щанда и изрази своите приятни впечатления:

“Царево се представя на високо ниво на Международното туристическо експо, по един подобаващ начин показва своята морска прелест и магията на Странджа. За красивите плажове знаех, впечатлен съм от вкусната храна и традициите - кулинарен туризъм е една добра идея за Царево”, коментира Борис Ангелов.

Pin It

ТЪРСЕНЕ