Експерти на ПП „Има такъв народ“ със срещи в Созопол, Приморско и Царево

Pin It

Ядрото от експерти на ПП „Има такъв народ“  ще посети днес Созопол, Приморско и Царево, за да представи приоритети на партията, върху които ще се акцентира в следващото Народно събрание.

Най-важните теми ще бъдат дискутирани лице в лице с гражданите на морските общини, които ще се срещнат с  Ива Митева-председател на 45-то НС  и Ивайло Вълчев водач на листата на ИТН във втори МИР Бургас. Заедно с тях ще бъдат Николай Драгнев, Златомира Карагеоргиева Мострова, Георги Султанов, както и останалите кандидати за народни представители от Бургаската листа на ИТН.

Представителите на „Има такъв народ“ ще посетят Созопол, където ще бъдат посрещнати от кандидатът за депутат Росен Костов  като първа спирка в древна Аполония ще бъде църквата „Св. Св. Кирил и Методий“. Срещата със созополчани ще се проведе в Археологическия музей от 11.00 часа.

Изненада за своите колеги в Приморско е подготвил областният координатор на ИТН в Приморско. Той ще ги очаква в 15.00 часа, а в 17.30 часа питания към кандидатите за народни представители на партията ще могат да зададат и жителите на Царево.

 

 

 

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ