Фондация „Нана Гладуиш" се среща с бургазлийки с диагноза рак на гърдата

Фондация „Нана Гладуиш - Една от 8“ ще посети Бургас със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта. Канят се жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8“.

Прочети още: Фондация „Нана Гладуиш" се среща с бургазлийки с диагноза рак на гърдата

Община Бургас получи специална награда от Фонд ФЛАГ

Община Бургас беше удостоена със специална награда за активната си работа по разработването и реализирането на проекти. Това стана на специална церемония, посветена на 15-та годишнина на Фонда.

Прочети още: Община Бургас получи специална награда от Фонд ФЛАГ

Изложба на Весела Стаменова за малките неща, които ни спасяват

В изложбата "ВЪЗКРЕСЕНИЯ" Весела Стаменова ще представи творби от последните две години. Откриването на експозицията е на 10 май ,от 18:00 часа, в Галерия "Георги Баев".

Прочети още: Изложба на Весела Стаменова за малките неща, които ни спасяват

Дни на японската култура в Бургас

Бургазлии и гости ще могат да пробват и да се снимат с традиционно лятно японско кимоно – юката, както и да се потопят в света на японските комикси в специалната Манга читалня

Прочети още: Дни на японската култура в Бургас

Спортната зала в к-с "Меден рудник" е домакин на Държавно първенство по карате киокушин

Рекорден брой участници ще привлече 16-тото Държавно първенство по карате киокушин за деца от 4 до 15 години, което ще се проведе на 8 май, неделя, в зала „Никола Станчев“ в к-с „Меден рудник“.

Прочети още: Спортната зала в к-с "Меден рудник" е домакин на Държавно първенство по карате киокушин

Модерни технологии в бургаското училище "Елин Пелин"

Бургаското ОУ „Елин Пелин“ направи важна крачка към прилагането на най-модерните технологии и методи на обучение. Учебното заведение представи своя STEM център, в който децата ще усвояват знания чрез използването на различни технологии.

Прочети още: Модерни технологии в бургаското училище "Елин Пелин"

ТЪРСЕНЕ