Пианото на Тончо Русев ще звучи за бургазлии

Пианото на големия български композитор Тончо Русев ще звучи в Културен център "Морско Казино". Волята на семейството е любимият му музикален инструмент да остане в родния град на Маестрото и да се ползва от младите таланти.

Прочети още: Пианото на Тончо Русев ще звучи за бургазлии

Бургас чества независимостта на България /програма/

В неделя, 22 септември, се навършват 111 години от обявяването на България за независима и свободна да взема самостоятелно решенията за своето бъдеще държава. По този тържествен повод Община Бургас кани своите жители и гости на следните събития:

Прочети още: Бургас чества независимостта на България /програма/

Военноморските сили с атрактивна демонстрация в Бургас

Над 120 са до момента кандидатите в обявения втори за тази година конкурс на Военноморските сили за попълването на 100 вакантни матроски длъжности. Срокът за подаване на документи е до 18 октомври 2019 г.

Прочети още: Военноморските сили с атрактивна демонстрация в Бургас

Празничен концерт в Бургас от 11.00 часа

Днес, 22 септември, се навършват 111 години от обявяването на България за независима и свободна да взема самостоятелно решенията за своето бъдеще държава. По този повод в Бургас ще се състои празничен концерт.

Прочети още: Празничен концерт в Бургас от 11.00 часа

Джаз фестивал "Жълтите павета" гостува в Бургас

Класният джаз фестивал "Жълтите павета" гостува в Бургас на 13 и 14 октомври. Селекционер на бургаското издание е Теодосий Спасов. Домакин на събитието е ДТ "Адриана Будевска".

Прочети още: Джаз фестивал "Жълтите павета" гостува в Бургас

Бургазлии гледат безплатно филм за Христо Стоичков

Филм за феноменалната спортна кариера и бурната житейска съдба на един от най-известните български спортисти по света - Христо Стоичков, ще бъде представен пред бургаска публика днес,

Прочети още: Бургазлии гледат безплатно филм за Христо Стоичков

ТЪРСЕНЕ