Варненка е сред пострадалите при тежката катастрофа на пътя Бургас-Несебър-Варна

Pin It

Таксиметров шофьор е с опасност за живота и още няколко души са ранени след катастрофа между такси и грузински автобус. Тя е станала на 25 август около 22.15 ч. на пътя Бургас - Несебър – Варна.

По неустановени към момента причини настъпва ПТП-о между автобус “Сетра”, с грузинска регистрация, управляван от 43- годишен грузински гражданин и лек автомобил “Дачия Логан” - такси, с бургаска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от Казанлък.

От катастрофата пострадали: водачът на таксито / настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас с фрактура на две ребра и контузия на далака, с опасност за живота/ и неговите спътници: 33-годишен мъж от София / настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас със сътресение на мозъка, без опасност за живота/, 29- годишна жена от Сливница / прегледана в УМБАЛ - Бургас с фрактура на дясната китка и освободена за домашно лечение, без опасност за живота/, 32- годишен мъж от София / получил фрактура на палеца на дясната ръка, прегледан в болница “Сърце и мозък” и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/, 25-годишна жена от Варна, която с повърхностни рани, е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота/, 30-годишна жена от Видин / получила охлузвания по главата, настанена за наблюдение в болница “Сърце и мозък”, без опасност за живота/ и 25-годишен софиянец / получили фрактура на палеца на лявата ръка, прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/.

Pin It

ТЪРСЕНЕ