Борисов е готов за президент

Pin It

Изписаха премиера в оставка Бойко Борисов от болница "Софиямед". Той беше в лечебното заведение, където по спешност в понеделник му направиха операция на менискуса.

 

Борисов коментира, че няма как така да се яви в парламента.

Ако има служебно правителство, Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, стана ясно от думите му пред болницата.

Той благодари на лекарите, че за пети път го спасяват. "Да се надяваме за последен, макар че няма да мирна, това е сигурно".

"С мандата официално писмо до "Да България", за да чуем техния официален отговор. Защото много ми е странно как тази уж дясна партия, те са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов", коментира пред журналисти Борисов.

Той каза, че уважава много Иван Костов, защото е твърд човек. Борисов разказа история как Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

"Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички - партията на ГЕРБ. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме", каза още Борисов.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ