Наплив за членове на ГЕРБ

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област продължава да се разраства. Само за последните месеци в 14-те общински структури са приети 204 нови членове.

Прочети още: Наплив за членове на ГЕРБ

ПГСАГ „Кольо Фичето“ участва в Младежка кръгла маса

На 14 ноември група ученици от ПГСАГ „Кольо Фичето“ взе участие в Младежка кръгла маса на тема „Толерантността като обединител срещу омразата”.

Прочети още: ПГСАГ „Кольо Фичето“ участва в Младежка кръгла маса

БСП – Бургас се регистрира за участие в Местни избори 2019

БСП - Бургас официално се регистрира в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори, които ще се проведат на 27 октомври.

Прочети още: БСП – Бургас се регистрира за участие в Местни избори 2019

БСП предлага мерки за бизнеса, общините и хората в неплатен отпуск

Парламентарната група на „БСП за България” предлага свои алтернативни мерки за преодолявана на кризата, породена от разпространението на коронавируса. Предложенията на левицата са в четири посоки и бяха аргументирани в парламента от лидера на партията Корнелия Нинова по време на дебатите по актуализация на бюджета.

Прочети още: БСП предлага мерки за бизнеса, общините и хората в неплатен отпуск

БСП – Бургас отбеляза Деня на независимостта на България

БСП – Бургас се включи в тържествените ритуали по случай честването на 111 години от Независимостта на България. Социалистите присъстваха на издигането на националния флаг, след което положиха венци и цветя на паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк пред Военния клуб в Бургас.

Прочети още: БСП – Бургас отбеляза Деня на независимостта на България

Във Варна има напрежение

Във Варна има напрежение. Свалихме политическото си доверие от Борислав Гуцанов, а действията му след това доказаха, че сме били прави. Няма как председател на друга партия, при това на „Възраждане”, да бъде кандидат за кмет на БСП. 

Прочети още: Във Варна има напрежение

ТЪРСЕНЕ