Последен ден за авансовите вноски

На 1 декември изтича срокът за плащане на месечната авансова вноска за декември и авансовата вноска за трето тримесечие на 2022 година, които фирмите и физическите лица, извършващи дейност като търговци по смисъла на Търговския закон,

Прочети още: Последен ден за авансовите вноски

Бургаски десетокласници с обучение по професия "Приложен програмист"

Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов" – Бургас започва обучение по новия учебен цикъл по Национална програма "Обучение за IT кариера". Десетокласници от всяка специалност могат да кандидатстват за обучение по професия "Приложен програмист" .

Прочети още: Бургаски десетокласници с обучение по професия "Приложен програмист"

Не яжте тези плодове, допринасят за напълняване

Храните с високо съдържание на захар могат да съдържат много калории и така да допринесат за увеличаване на теглото. Много хора се питат дали е добре за талията да се хапват повечко плодове. Специалистите обаче са на мнение, че твърде много фруктоза може да доведе до наддаване на тегло.

Прочети още: Не яжте тези плодове, допринасят за напълняване

Безплатни прегледи за ревматологични заболявания в болница "Св.Марина" във Варна

Специалисти по ревматологични заболявания ще преглеждат безплатно в университетската болница "Св.Марина" във Варна на 14 и 28 октомври,

Прочети още: Безплатни прегледи за ревматологични заболявания в болница "Св.Марина" във Варна

Варненци даряват кръв

До 13.00 ч. днес в сградата на Областната администрация във Варна на ул. „Преслав“ № 26 ще се проведе акция по кръводаряване.Тя се провежда съвместно с Районнния център по трансфузионна хематология.

Прочети още: Варненци даряват кръв

Варненската Очна болница обявява целогодишна програма за борба с глаукомата

Втората седмица на месец март е посветена на борбата с глаукомата. Заболяването е наричано „тихия крадец“ поради факта, че прогресията е бавна, без симптоми и често остава незабелязана за пациентите.

Прочети още: Варненската Очна болница обявява целогодишна програма за борба с глаукомата

ТЪРСЕНЕ