Д-р Антоанета Томова: Можем да лекуваме рака и без химиотерапия

Д-р Антоанета Томова е специалист по медицинска онкология, с над 33-годишен опит в лечението на рака. От 1988 г. работи в КОЦ-Пловдив и от 1998г.  е началник на химиотерапевтично отделение. Има специалности по вътрешни болести и онкология, специализирала е палиативни грижи и симптоматичен контрол в Оксфорд, Англия, медицинска онкология в “Чаринг Крос” – Лондон,

Прочети още: Д-р Антоанета Томова: Можем да лекуваме рака и без химиотерапия

Бургас, Кърджали и Видин са най- застрашени от купен вот

Нa пocлeднитe избoри прeз aприл мeceц мeжду 1400 и 2100 ceкции ca били в риcк oт кoнтрoлирaн или купeн вoт. C други думи дo 400 хиляди глaca ca пoдaдeни в ceкции, кoитo ca oбeкт нa cтимул или зaплaхи. Нaй-прoблeмнитe рeгиoни ce oкaзвaт Бургac, Кърджaли, Пaзaрджик и Видин.

Прочети още: Бургас, Кърджали и Видин са най- застрашени от купен вот

Анелия Зашева: Все повече млади лекари решават да останат в България

Анелия Зашева е бивш председател на Асоциацията на студентите медици в България-София в Медицинския университет – София. Тя е тазгодишният главен координатор на Международния конгрес по медицински науки (International Congress of Medical Sciences – ICMS 2021), който се организира изцяло от български студенти по медицина, а МУ-София бе основен домакин на форума. 

Прочети още: Анелия Зашева: Все повече млади лекари решават да останат в България

Туристическият бранш отново на протест

Oт oбeдинeниe "Бъдeщe зa туризмa" нacтoявaт зa ocтaвкaтa нa миниcтърa нa туризмa и утрe излизaт нa прoтecт. Тe ca нeдoвoлни oт нoвитe уcлoвия, пo кoитo трябвa дa пoлучaт нeуcвoeнитe дo тoзи мoмeнт 16,5 милиoнa лeвa пoмoщ зa ceктoрa.

Прочети още: Туристическият бранш отново на протест

Забъркаха грозно Община Созопол в казуса "Смокиня"

Продължава да прави впечатление решителността, с която институциите, наследени от ГЕРБ, се противопоставят на прочистващите мероприятия на правителството. В началото тя се обясняваше с опита на мрежите на Борисов да демонстрират,

Прочети още: Забъркаха грозно Община Созопол в казуса "Смокиня"

Строят три заведения на плажа на к-г "Смокиня", бетонови блокове разгневиха местните

Стоварените на плажа на къмпинг „Смокиня” бетонни късове са така наречените „бетонни пети” или „бетонни стъпки”, които се зариват в пясъка, за да се постави върху тях преместваемия обект и те са разрешени по закон.

Прочети още: Строят три заведения на плажа на к-г "Смокиня", бетонови блокове разгневиха местните

ТЪРСЕНЕ