Калоян Петров е сомелиерът на Бургас

В оспорвана надпревара бе излъчен сомелиер на 2015 г. в Бургас.

Прочети още: Калоян Петров е сомелиерът на Бургас

Трапеза за руската Коледа

Само руснаците са способни да издържат тринадесетдневно "застолье" - празнуване на маса.

Прочети още: Трапеза за руската Коледа

Млади готвачи с есенно меню в р-т Ди Вайн

За трета поредна година младите таланти на България, бъдещите топ готвачи ще поднесат и поглезят гостите на ресторант- винарна „ Ди Вайн“ във Варна с нови и неповторими вкусове и ще представят по уникален и авторски начин добре познати и любими ястия.

Прочети още: Млади готвачи с есенно меню в р-т Ди Вайн

Ученичка стана Сомелиер № 1 на Варна

18-годишната Виктория от Варна ще се бори за национална титла Сомелиер на годината 2015 на 13 март.

Прочети още: Ученичка стана Сомелиер № 1 на Варна

Бургазлии хапнаха 2 тона рибен курбан

Хиляди бургазлии чинно се подредиха на опашка за празничния никулденски курбан. За да няма безредици, разсипването на рибената чорба бе охранявано от полиция.

Прочети още: Бургазлии хапнаха 2 тона рибен курбан

Френски кулинари вдигат нивото във Варна

Кристоф Доверн, който е бил в готварския екип на президента Франсоа Митеран, изпита наши ученици в тънкостите на кулинарията.

Прочети още: Френски кулинари вдигат нивото във Варна

ТЪРСЕНЕ