WINE FEST SOZOPOL 2021 представя новата вълна български вина

Pin It

Основен акцент  на WINE FEST SOZOPOL 2021, който ще се проведе на 30 и 31 юли и 1 август 2021 г. в Созопол ще бъдат винопроизводители- представители на новата вълна български вина, създадени с много любов и респект към традициите.

Емблематични за българския вкус вина ще изкушават заедно с квалитетни образци на стари български сортове, произведени по нови технологии, бутикови серии и съвсем нови производства ще примамват винолюбители и ценители на  качественото вино и на българските традиции във винопроизводството.

Дегустациите на отбрани вина и мезета, представени от  български производители по време на WINE FEST SOZOPOL 2021 ще бъдат от 16.00 ч. до 22.00 ч. през трите фестивални дни. Жителите и гостите на Созопол ще се докоснат до майсторлъка на българския винопроизводител и ще опитат неустоимият вкус на над 100 вида омайни вина. 

STORY- ВЪЛШЕБНИТЕ ВИНА НА ВИНАРНА СТАРО ОРЯХОВО

ВИНАРСКА ИЗБА "ДЖИНВИРА"- АВТЕНТИЧНИЯТ ВКУС НА БЪЛГАРСКОТО ВИНО

"МЕЛНИШКИ ПИРАМИДИ"- УНИКАЛНО СЪЧЕТАНИЕ НА ТРАДИЦИИ И НЕПОВТОРИМ ВКУС

ВИНО С ХАРАКТЕР И НЕУСТОИМ ВКУС ОТ ВИНАРНА ТОПОЛОВО

СИНЬО ВИНО- БУКЕТ ОТ АРОМАТИ И ФАНТАЗИЯ ОТ ВКУСОВЕ

ДЕЛИКАТНИТЕ ВИНА НА ИЗБА "НОЯ", КОИТО ОТЛЕЖАВАТ В БЪЧВИ ОТ СТРАНДЖАНСКИ ДЪБ

ONOPANE  WINERY  ПРЕДЛАГА ВИНЕНО СЪВЪРШЕНСТВО И СВЕЖА ЕЛЕГАНТНОСТ

ГОСТЪТ-Вино с изискан вкус на ДеВина

VILLA ILIA- елитен подбор на вина от Мелнишкия регион

Био вино и вкусотийки от Българска Асоциацията за Биопродукти

Своята премиера на созополския фестивал ще направят  Имане Мастика Премиум и тежката артилерия на българските ракии Троянска сливова ракия. 

Специална италианска зона ще представи над 30 вида квалитетни вина от Тоскана, Фриули, Трентино, Венето, Ломбардия, Сардиния, Сицилия, Умбрия, Пулия и Лигурия, както и божествения деликатес -Поркета- изкусително мезе за всяко вино.

IV-тото издание на WINE FEST SOZOPOL 2021 се провежда  на 30-ти, 31-и юли и 1 август 2021г., петък, събота и неделя под мотото: "За виното се съди, когато го опиташ, а не когато прочетеш за него". 

Официалното откриване е на 30.07.2021 г. от 17.30 ч. с дефиле на бог Дионисий и фолклорен концерт.

 

 

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ