Безплатно обучение за стартиращи предприемачи във Варна

Pin It

Безплатна бизнес академия за стартиращи предприемачи стартира във Варна на 15 март

 

Обучението по Програма BASE е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Могат да вземат участие хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес. Обучението е 13 седмици и се провежда присъствено веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време.

По време на Програмата ще работите по изграждането на Ваш собствен бизнес план, като бъдете напътствани от ментори, а всеки един, преминал успешно програмата, ще има възможността да завърши с работещ бизнес план, който да представи пред жури, да получи насоки или подкрепа в собствения бизнес. Осъществява се чрез Фондация "Източен Акселератор" с подкрепата на Фондация "Америка за България" и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.

Обучението е изключително достъпно, използва методите на геймификацията, с което цели да приложите наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ