ПГСАГ“ Кольо Фичето“ - Бургас- партньор на ROADPOL

Pin It

За пета година Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL организира кампания, целяща да намали до 0 поне за един ден броя на загиналите при пътнотранспортни произшествия, който за европейския континент е 70 човешки живота на ден.

Чрез Министерството на вътрешните работи, под патронажа на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски Република България ще се включи активно в проекта в съответствие с приетите мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. В тази връзка за България в Дните на безопасността на пътя  с мото „Остани жив! Пази живота!“ 16 септември 2020 г. е обявен за Ден без загинали на пътя. 

ПГСАГ“ Кольо Фичето“ - Бургас също се включи в инициативата, организирайки свой собствен Ден на безопасността на пътя през седмицата 16 – 22 септември 2020 г. Регистрирани сме като партньори на  ROADPOL , като класовете Х А и  ХД  участваха в инициативата за разпространяване мотото и визията на ROADPOL, че заедно може да се постигнат поставените цели и да бъдем активни в Дните на безопасността на пътя, а на 16 септември нашите пътища да са безопасни за всички.

 

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ