Кметът на Бургас Димитър Николов награди ученици и учители от ПГСАГ "Кольо Фичето"

Pin It

На 4.12.2019г. в Аулата на Бургаски свободен университет кметът на Бургас Димитър Николов по традиция тържествено отличи всички ученици, носители на призови награди от национални и международни олимпиади, състезания и конкурси през изтеклата учебна 2018-2019 година. Наградени бяха и техните учители.

 

С Грамоти и купи "Бургас се гордее с Вас! Никулден 2019" бяха удостоени възпитаници на гимназията по направления, както следва:

1.В направление " Изкуства" Илина Недева от XI Б клас за завоювани първо и трето място в национални конкурси за рисунка. В същото направление са наградени Мария Шейретова от VIII А клас и Росен Батилов от VIII Г клас.

2.В направление "Спорт" - Велизар Господинов от XI Б за първо и трето място в европейски и национален шампионати по киокушин. В същото направление е награден и ученикът от VIII А клас Христо Николов с Грамота.

4.В направление " Професионално образование" - Хюсеин Хасан XI А клас за спечелено първо място в национално състезание по професиите.

5.В направление " Спорт" е награден отборът по футбол - юноши VIII-X клас за завоювано първо място на Финалите на Ученическите игри.

6.В направление " Спорт" е награден и отборът на гимназията по хандбал - девойки за второ място на Финалите на Ученическите игри.

7.В направление " Професионално образование" е отличен отборът по цветарство за получена специална награда в Национално състезание по Озеленяване и цветарство.

Наградени учители, подготвили учениците от ПГСАГ"К.Фичето", завоювали първи и втори места:

1. м.с. Панайот Горов - ст.учител по ФВС

2. инж.Ани Данаилова - Костова - ст.учител по професионална подготовка

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ