Красивата Миша стана Мис Варна 2018

Pin It

20-годишната Михаела Йорданова Мис Варна 2018. Тя спечели титлата измежду 24 претендентки на грандиозен спектакъл в зоната на пристанище Варна.

Михаела е завършила Спортното училище „Георги Бенковски“, където е тренирала волейбол. На модния подиум е едва от две години, но вече има сериозни успехи - представя България в шоуто Lady Universe 2017, което събра красавици от 30 държави в София, и в конкурса „Мис Туризъм Свят“, който се проведе в Китай. Право на участие й дава завоюваната у нас титла „Мис Туризъм България“.

Миша, както я наричат близките й, е и първа подгласничка на победителката в Miss Freedom Of the World в Косово. Тя е модел на варненската агенция VIP Fashion Group, организатор на конкурсите „Мис Варна“. Да се качи на модния подиум я окуражава леля й Диди Янкова, която е дългогодишен хореограф на конкурсите, и на чиято памет бе посветено тазгодишното им 13-о издание.

Водещ на финала на конкурса, който събра над 800 гости, бе Ники Кънчев, а специален гост бе Михаела Филева. Победителката ще представи Варна на националния конкурс „Мис България“.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ