Черната Златка стана лице на модно събитие в Бургас

Pin It

Плеймейтката Златка Димитрова в разкошна сватбена рокля закри събитието, събрало най-красивите Мис и Мисис по родното Черноморие – Lady’s fashion trends.

Благотворителното ревю събра погледите на всички присъстващи не само с прекрасните дами, но и с уникалните тоалети с които те бяха облечени.

Присъстващите на събитието в бляскавия Гранд Хотел и СПА Приморец, имаха възможност да видят официалните и спортно-елегантни облекла на бургаските дизайнери Надежда Маринова, „SALMA“, „Angela Fashion Art“, „Tonena“, „Princes“. Стайлингът на красавиците, които дефилираха на събитието, бе доверен на фризьорски салон „V.I.P. Christian of Roma“ и топ гримьорката Теодора Калчева. Допълнителен блясък на събитието, придаваха ювелирните творения, част от последната колекция на „Сваровски“.

За доброто настроение на гостите, грижа имаха талантливата поп певица Лидия Стаматова и очарователната водеща на събитието – Гери Дончева.

Инициатор на Lady’s fashion trends за 2017г. е Йовита Георгиева – Кралица на Бургас и първа подгласничка на Мис България 2017. Събраната на благотворителното ревю четирицифрена сума, тя избра да дари на школа по спортни танци „Нефтохимик – 78“, където се изявява като помощник треньор.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ