Търсят изчезнал германец

Pin It

Повече от 20 дни германският турист Ларс Миттанг, който е бил на почивка в "Златни пясъци", е в неизвестност. Полицията, майка му и частен детектив го издирват.

 

Ларс Миттанг идва на почивка в Златни пясъци с петима свои приятели. По време на престоя е ударен в лявото ухо и пука тъпанче. Затова и не му е позволено да си тръгне със самолет на седми юли. 

"След като му забраняват да лети, той се настанява в хотел и тогава започват проблемите. На 8-и юли отива до летището, но втори път му е отказано да лети и оттогава следите му се губят”, обяснява Сандра Миттанг, майката на Ларс, пред Нова телевизия. 

Тя подава сигнал за неговото изчезване и наема частни детективи да го издирят. Идва и в България.

Цяла Варна е облепена с лика на младия мъж и призиви за помощ. 

Детективите установяват, че по време на почивката Ларс е участвал в т.нар. „алкохолни турове“ и вероятно е приемал наркотици. Според детективите заради ефекта на дрогата Ларс избягва местата, където има много хора. Никой не може да каже обаче кога ще мине въздействието на наркотиците. 

Ясно е, че Ларс се нуждае от медицинска и психологическа помощ. "Ако някой го забележи, да не отива на директен контакт. Най-добрият вариант е той да го проследи и в процеса на това следене да уведоми полицията или вече ако има нашите координати може към нас да се обърне", обяснява частният детектив Владислав Бонев. 

Pin It

ТЪРСЕНЕ