С каба гайди открива кампанията си кандидатът за кмет на Созопол Георги Пинелов

Pin It

Днес, 01.10. 2019 г. от 18.30 часа кандидатът за кмет на община Созопол Георги Пинелов открива официално своята кампания с концерт на амфитеатъра в центъра на Созопол.

 

За силен старт на предизборната кампания и за успех с № 50, кандидатът на Политическа партия МИР е поканил за участие в концерта уникалните гайдарджии, певци и танцьори от с. Момчиловци, станали любимци на публиката и получили известност като участници в рекорда на Гинес, поставен от 333 родопски гайди.

Космическото звучене на най- българския инструмент- гайдата ще покаже силата на българския дух,като част от посланията на кандидат кмета Георги Пинелов за морал, инициативност и родолюбие.

Пред своите съграждани и съмишленици Георги Пинелов ще представи и листата си за общински съветници.В листата за общински съветници на ПП МИР са Христо Георгиев Бардуков, Ружди Якуб Мустафа, Янчо Русков Георгиев, Веселина Георгиева Цифондарева, Росен Николов Костов, Желязко Иванов, Адриана Зосимова Великова, Мария Ангелова Савова, Костадин Иванов Иванов, Нейчо Панайотов Калов, Димитър Иванов Янчев, Десислава Василева Василева, Александър Радостинов Пенев, Николай Богомилов Енчев и Стефан Стоянов Минчев.

Сред основните послания на кандидата за кмет Георги Пинелов са промяна на стила на управление, граждански и бизнес инициативи и подем в развитието на всяко населено мяста в морската община.

 

Pin It

ТЪРСЕНЕ